VARFÖR VÄLJA OSS?

Varför välja oss?

Det enklaste svaret på denna fråga är: för att vi kan badtunnor och bastur. Från träbearbetning till installation av spa-system, är allt vi gör inriktat på slutproduktens kvalitet.

Kundtjänst av hög kvalitet

Kundtjänst av hög kvalitet är en av vårt företags prioriteringar. Vårt mål är inte bara sälja badtunnan eller bastun, utan också att ge våra kunder produkter som hjälper de att slappna av, glömma sina problem som orsakats av stress, och ha kul med ens familj eller vänner. Vår service börjar från virket som vi väljer för tillverkning av badtunnor och bastur och slutar efter decennier av trevliga stunder som upplevs av våra kunder som använder våra produkter. Vi ser alltid till att kunden är nöjd med våra tjänster.

Livslängd av badtunnor och bastur

En bra badtunna och bastu är inte bara avsedd för sommaren eller vintern, utan till användning i flera år. Billiga badtunnor och bastur passar inte till långvarig användning- även om produkten ser bra ut så går billigt trä snabbt sönder. Våra badtunnor är tillverkade av gran, lärk, ek av rigida sorter och mycket resistent värmebehandlat trä, och badtunnans inre består av resistenta material som polypropen, glasfiber eller rostfritt stål.

Respekterade tillverkningstraditioner

De flesta av dagens fabriker är helt automatiserade, varje del eller helt färdiga produkter är exakt likadana. Vi föredrar traditionell tillverkning av badtunnor och bastur. Badtunnor och bastur är ett resultat av gammaldags hantverksarbete- då som nu är alla våra produkter unika och handgjorda.