TUNNFORMADE BASTUR

Hälsovård och sjukdomsförebyggande är sådana saker som friska människor bryr sig om. Den tunnformade bastun har bättre värmecirkulation än den rektangulära bastun. En tunnformad bastu minskar uppvärmningszonen med 23 %.

Bastun finns att tillgå i följande olika storlekar: 2,5m; 3m; 4m; 5m längd och 1,9m och 2,2 diameter. Den tunnformade bastun kan tillverkas av sibirisk gran eller sibirisk lärk med en paneltjocklek på 42mm.

Utsida: Bastun har utomhusbelysning, bitumenbeläggning på taket (färgen kan väljas mellan rödbrun eller brun färg). Bastun står på tre ben, hela bastun är fäst med band i rostfritt stål. Bastun har även låsbara trädörrar med ett fönster. Utsidan kan impregneras med en genomsynlig eller brun färg.

Insida: Om bastun är längre än 3 m, finns entré med två bänkar och belysning i bastun. Mellan entrén och ångbastu finns det en glasdörr. Ångbastubänkar är tillverkade av klibbal. Det finns även inbyggd Harvia M3 (13kW) vedeldad kamin. Vid kaminen är bastuväggen täckt med mineritplattor, som skyddar bastuväggarna mot värmen. Det finns möjlighet att fästa 22L vattentank med en ventil ovanför kaminen.

I den totala leveransen ingår även badmössa, termometer, trähink för vatten och en träskopa.