badtunnors tillbehör

LED belysning

Vi erbjuder att ha LED-lampan i vattnet. Skiftande färger med kontrollpanel, inbyggda på badtunnans sida. Standardutrustningen består av en LED-lampa, strömbrytare och block. Ett system kan konfigureras med upp till 4 lampor.

SPA luft system

Spaluftsystem är ett system som bildar bubblor och vattenstänk i badtunnan. Spaluftsystemet består av luftpumpar, tolv luftmunstycken, grenrör, backventil och luftslang. Allt detta kopplas ihop med respektive rör, som fästs med clips. Luftpumpens effekt är 700W, strömförsörjningen ansluts till 220 v uttag. Luftpump sätts igång med en speciell pneumatisk knapp. När man sätter på systemet går luften från pumpen upp till backventilen, genom detta in till grenröret, som sedan fördelar luften till tolv olika luftmunstycken som brukar vara färdiginstallerade på sidorna av badtunnan.

SPA vattenmassage

Spavattenmassage är ett system som skickar ut masserande vattenstrålar och är inbyggd i badtunnan. Spavattenmassage består av en vattenpump, sex vattenmunstycken och vattenslang. Vattenpumpens effekt är 900 W, vars luftsystem sätter igång vattenpumpen med en pneumatisk knapp. Vattnet dras med vattenpump genom en sifon på botten av badtunnan, och fördelas genom sex munstycken. Badtunnans strålstyrka kan justeras med extra brytare.

.

Kombinerat spamassagesystem

Kombinerat spamassagesystem är en luft och vattenblandning. Detta system har 8 speciella kombinerade munstycken som producerar både bubblor och vattenstrålar. Systemet består av vatten- (900W) och luft (700W) pumpar, pneumatiska brytare, vatten- och luftslangar, 4 luftmunstycken och ytterligare andra detaljer.

Badtunnelock

Ett av badtunnans huvudtillbehör är locket. Trälock ger badtunnan ett mer naturligt utseende och skyddar badtunnan mot skräp. Locket hjälper badtunnan vid uppvärmning att nå önskad temperatur snabbare.

Till badtunnor med 180 cm i diameter kan vi erbjuda glasfiberlock. Dessa lock är kupolformade och avsedda för bättre dränering av regnvatten, samt är långvariga.

Kaminskydd

Vid uppvärmningen av badtunnan blir kaminen het, vilket kan lätt orsaka brännskador vid kontakt med kaminen om man inte är försiktig.

För att skydda barn och gäster från sådana olyckor säljer vi även skydd till kaminen i rostfritt stål. Detta skydd måste monteras på den nedre delen av kaminen.

Inre kaminens ytbeläggning

Om du beställer en badtunna med inre kamin, rekommenderar vi att köpa inre kaminytbeläggning. Denna beläggning är avsedd för att skydda från skräp nära kaminen, dessutom det håller mer värme vid uppvärmningen av badtunnan. Denna beläggning kan vara tillverkad av trä eller i rostfritt stål.

Presenning

Badtunnans presenning är ett alternativ till lock, som är avsett för att täcka badtunnan. Presenningen är tillverkad av vattentätt material. Presenningen fästs genom att med gummi fästas fast på krokar som skruvas runt badtunnan.

Polypropenbänk

Vi tillverkar badtunnor av polypropen med träbänkar som standard. Men nu kan kunden också välja bänkar av samma legering (polypropen).

Plaststaket till badtunnor av glasfiber med inre kamin

För kunder som vill ha glasfiberbadtunnans alla inre detaljer av samma legering. Plaststaket är långvarigt och passar perfekt med badtunnans inredning.

Trä fönsterbrädan

Trä sill är en praktisk punkt där man kan sitta på eller placera dina drycker.